اولین نکته جذاب Camon 20 Premier 5G بدون شک به طراحی خاص و بدیع آن تعلق دارد که در محصولات دیگر برندها به یاد نداریم؛ در پشت گوشی از طرح های چند ضلعی نامنظم بر روی بدنه چرم مصنوعی استفاده شده است. محوطه دوربین های این قسمت نیز به صورت پنج ضلعی نامنظم طراحی شده است که در دو رنگ آبی و مشکی ظاهری یکسان دارد. تکنو در توضیح جنس این محفظه به «سرامیک نانوبلور درجه یاقوت» اشاره می کند که کمی ابهام در مورد مواد واقعی این قطعه ایجاد می کند.
پشت و بالای گوشی و حاشیه اطراف آن صاف و بدون خم شدن طراحی شده اند و حاشیه های نسبتا کوچک اطراف صفحه نمایش نیز به حس ممتاز این گوشی کمک کرده است. اطلاعات ابعاد و وزن گوشی، طبق معمول برای اکثر محصولات تکنو، به طور رسمی در اینجا منتشر نشده است.
صفحه نمایش این گوشی یک نمونه 6.67 اینچی AMOLED با رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل است که قادر است با دو نرخ رفرش 60 و 120 هرتز کار کند و ظاهرا هیچ تفاوتی با صفحه نمایش مشابه در Camon 20 Pro ندارد. . حداکثر سرعت لمس این پنل 360 هرتز است و ضمن داشتن کنتراست 8000000:1 از محدودیت رنگ DCI-P3 نیز پشتیبانی می کند. فیلتر رنگ آبی و مکانیسم کاهش نور PWM با فرکانس ۱۹۲۰ هرتز از دیگر ویژگی های این صفحه نمایش است. بالای این صفحه نمایش دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی گوشی با فوکوس ثابت و دیافراگم 2.5 دیده می شود که به فلاش LED دوگانه در لبه بالایی دستگاه مجهز شده است. حسگر اثر انگشت نوری دستگاه نیز در همین پنل قرار دارد.
جذابیت اصلی Camon 20 Premier 5G متعلق به مجموعه تصاویر گوشی در پشت است که شامل حلقه فلاش، سنسور بوکه 2 مگاپیکسلی و مکانیزم فوکوس لیزری به اضافه دوربین اصلی و فوق عریض است. دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی دستگاه از یک سنسور نسبتا بزرگ 1.5 اینچی با پیکسل های 1 میکرونی استفاده می کند که پس از ترکیب چهارگانه پیکسل ها به اندازه بسیار بزرگ 2 میکرون با وضوح 12 مگاپیکسل می رسد. ساب پیکسل های رنگی این سنسور از نوع RGBW انتخاب شده اند که روی کاغذ عملکرد بهتری در دریافت نور دارند. لنز 7 مرحله ای جلوی این سنسور دارای دیافراگم 1.8 است و فاصله کانونی آن به 23 میلی متر می رسد.
نکته بسیار مهم و برجسته در ساختار این دوربین پشتیبانی آن از لرزشگیر اپتیکال (OIS) بر اساس جابجایی سنسور است که با نمونه های معمول بر اساس حرکت لنز متفاوت است. برای مقایسه بد نیست بدانید که اپل در گوشی های پیشرفته خود از جمله آیفون 13 پرو و آیفون 14 پرو از این قابلیت یعنی OIS با حرکت سنسور (Sensor-shift OIS) استفاده کرده است. به گفته سازنده، سنسور دوربین اصلی این گوشی دارای فرکانس حرکت 5000 بار در ثانیه است و جدای از محورهای افقی و عمودی، از حالت رول نیز پشتیبانی می کند.
دوربین دوم این گوشی مدل 108 مگاپیکسلی با لنز اولترا واید با میدان دید 114.5 درجه و فاصله کانونی 13 میلی متر است. این دوربین مانند گوشی های پرچمدار از فوکوس خودکار پشتیبانی می کند و می توان از آن برای گرفتن عکس های ماکرو (از فاصله بسیار نزدیک) استفاده کرد. پیکسل های دوربین در آرایش 9 به 1 ترکیب شده اند تا یک پیکسل بزرگتر 1.92 اینچی با وضوح پیش فرض 12 مگاپیکسل تشکیل دهند.
پردازنده گوشی از بین دیمنسیتی 8050 ظاهرا جدید شرکت مدیاتک انتخاب شده است که در واقع نام جدیدی برای پردازنده دیمنسیتی 1200 دو سال پیش و همتای بدون تغییر آن یعنی Dimensity 1300 است. این چیپست 6 نانومتری از 4 هسته A78 (که در دو خوشه مختلف، یکی با تک هسته 3.0 گیگاهرتز و دیگری با سه هسته 2.6 گیگاهرتز چیده شده اند) و 4 هسته A55 با گرافیک Mali-G77 MC9 استفاده می کند که هنوز به خصوص در گرافیک قابل انتخاب است. بخش تلفن میان رده دفاعی به نظر می رسد. رم گوشی 8 گیگابایت است و از طریق حافظه داخلی می توان 8 گیگابایت دیگر را به صورت مجازی به آن اضافه کرد. حافظه داخلی گوشی نیز 512 گیگابایت است که ظاهرا قابل ارتقا نیست.
باتری این مدل ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی دارد که به گفته سازنده برای یک روز کامل (با کاربری مشخص و تعریف شده) کافی است. این باتری توسط یک شارژر نسبتا سریع 45 واتی بدون اشاره به سرعت رسمی تغذیه می شود. انتظار می رود بلندگوهای استریو و موتور ویبره Z-Axis در این گوشی وجود داشته باشد اما ظاهرا خبری از جک 3.5 میلی متری هدفون نیست.
Tecno Camon 20 Premier با سیستم عامل اندروید 13 عرضه می شود اما هنوز قیمت و زمان حضور آن در بازار مشخص نشده است.