معرفی Magic6 Ultimate و Porsche Design Magic6 RSR – پرچمداران آنر با SD 8 Gen 3 و دوربین 180MP

معرفی Magic6 Ultimate و Porsche Design Magic6 RSR – پرچمداران آنر با SD 8 Gen 3 و دوربین 180MP

واحد خبر mobile.ir : اوایل سال 2024 آنر با رونمایی از Honor Magic6 و Honor Magic6 Pro، خانواده مجیک 6 را معرفی کرد. پس از گذشت بیش از دو ماه، این برند چینی روز دوشنبه 18 مارچ 2024 (28 اسفند 1402) ضمن برگزاری رویداد بزرگی در چین، از دو اسمارت‌فون Honor Magic6 Ultimate و Porsche Design Magic6 RSR رونمایی کرد. این دو پرچمدار در اکثر موارد – به جز طراحی ظاهری و پیکربندی حافظه – با هم اشتراک داشته و از جمله مهم‌ترین مشخصات آنها می‌توان به نمایشگر اولد +FHD، تراشه Snapdragon 8 Gen 3، مجموعه دوربین قدرتمند (شامل دوربین تله‌فوتوی 180 مگاپیکسلی)، باتری 5,600 میلی‌آمپر ساعتی و ارتباطات 5G اشاره کرد. با معرفی این دو محصول ما را همراهی کنید.

طراحی ظاهری

شاید مهم‌ترین تفاوت پرچمدارهای جدید آنر به طراحی ظاهری آنها مربوط باشد. Honor Magic6 Ultimate در دو رنگ صورتی و مشکی به تولید رسیده و در قسمت پشتی آنها شاهد بافت چرمی هستیم. در پشت گوشی ماژول دوربین مربع‌شکل و بزرگی قرار داشته و از دو گوشه این مربع، خطوطی به بالا و پایین گوشی به چشم می‌خورد که زیبایی خاصی به دستگاه می‌بخشد.

در Porsche Design Magic6 RSR دیگر خبری از بافت چرمی نیست و در پشت گوشی پوششی شیشه‌ای موسوم به Honor JuRhino Glass کار شده که طبق ادعای شرکت سازنده، مقاومت آن در برابر رها شدن تا 10 برابر افزایش یافته است. اما تفاوت آشکارتر به سبک طراحی ماژول دوربین این گوشی مربوط می‌شود؛ جایی که به جای ماژول مریع‌شکل، از یک ماژول شش ضلعی استفاده شده است. Porsche Design Magic6 RSR در دو رنگ صورتی و خاکستری طراحی شده است. رنگ صورتی در حقیقت یکی از رنگ‌های خودروی پورشه تایکان بوده و رنگ مدل خاکستری نیز از رنگ کلاسیک اتومبیل مسابقه‌ای پورشه 911 الهام گرفته است.

هر دو گوشی دارای نمایشگری فول-اسکرین با ماژول قرصی‌شکل دوربین سلفی بوده و نمایشگر در هر چهار لبه دارای انحناست. هر دو دیوایس با احراز درجه حفاظت IP68 مقاومت خوبی در برابر آب و گرد و خاک از خود به نمایش می‌گذارند. پرچمدارهای جدید آنر در ابعاد 8.9×75.8×162.5 میلی‌متر طراحی شده‌اند. وزن Honor Magic6 Ultimate معادل 227 گرم است، اما ورژن پورشه دیزاین به دلیل پوشش شیشه‌ای در قسمت پشتی 10 گرم سنگین‌تر است.

نمایشگر

هر دو اسمارت‌فون جدید آنر از نمایشگر اولد (از نوع LTPO) به قطر 6.8 اینچ و نسبت تصویر 19.69:9 بهره می‌برند. وضوح صفحه +FHD (معادل 1280×2800 پیکسل) بوده که تراکم آن را به 453 پیکسل در اینچ می‌رساند. با توجه به LTPO بودن پنل، نرخ تازه‌سازی نمایشگر بین 1 تا 120 هرتز متغیر است. دارا بودن بیش از یک میلیارد رنگ و همچنین پشتیبانی از HDR و دالبی‌ویژن از دیگر مشخصات نمایشگر به شمار می‌روند. گفتنی‌ست، یک سنسور اثر انگشت درون نمایشگر هر دو گوشی تعبیه شده و علاوه بر آن، به لطف سنسور عمق سه‌بعدی جلوی گوشی‌ها، امکان تشخیص چهره نیز فراهم شده است.

حداکثر روشنایی نقطه‌ای نمایشگر برای محتوای عادی 1,600 نیت و برای محتوای HDR برابر با 5,000 نیت عنوان شده است. کاهش نور صفحه PWM با فرکانس 4,320 هرتز از امتیازهای این نمایشگر محسوب می‌شود. صفحه نمایش در هر دو گوشی برای محافظت از چشم و نمایشگر بدون پرش (flicker-free) موفق به اخذ تأییدیه از TÜV Rheinland شده است. ناگفته نماند، این نمایشگر با پوششی از شیشه مقاوم King Kong Rhino Glass (محصول آنر) محافظت می‌شود که طبق ادعای شرکت سازنده، برای مقاومت در برابر خط و خش و رها شدن دارای تأییدیه 5 ستاره از SGS سوئیس است.

پردازش و حافظه

قدرتمندترین تراشه موبایلی حال حاضر صنعت یعنی Snapdragon 8 Gen 3 امور پردازشی هر دو دیوایس را مدیریت می‌کند. این چیپ‌ست 4 نانومتری دارای یک هسته 3.3 گیگاهرتزی Cortex-X4، سه هسته 3.2 و دو هسته 3 گیگاهرتزی Cortex-A720 و دو هسته 2.3 گیگاهرتزی Cortex-A520 بوده و واحد پردازش گرافیکی آن Adreno 750 است. Honor Magic6 Ultimate مجهز به 16 گیگابایت رم بوده و از لحاظ حافظه داخلی در دو مدل 512 گیگابایتی و 1 ترابایتی به تولید می‌رسد. در مقابل Porsche Design Magic6 RSR تنها در یک پیکربندی با 24 گیگابایت رم و 1 ترابایت حافظه داخلی – که تا کنون در دیوایس‌های آنر سابقه نداشته – وارد بازار خواهد شد. ظاهرا حافظه داخلی در هیچ‌یک از دو اسمارت‌فون قابل ارتقاء نیست.

مجموعه دوربین

علی‌رغم تفاوت در شکل ظاهری ماژول دوربین، در هر دو گوشی شاهد به کارگیری مجموعه دوربین یکسانی هستیم که شامل سه لنز در پشت و دو لنز در جلوی گوشی‌هاست. دوربین اصلی مجموعه – که از سنسور H9800 تشکیل شده – رزولوشن 50 مگاپیکسلی داشته و گشودگی دیافراگم آن بین دو پله f/1.4 و f/2.0 متغیر است. این دوربین از لرزه‌گیر اپتیکال (OIS) بهره می‌برد. طبق ادعای آنر، برای اولین بار در صنعت موبایل، این دوربین به تکنولوژی LOFIC مجهز شده و دامنه دینامیکی آن به 15 EV (شش برابر بیشتر از نسل قبلی) افزایش یافته است. از دیگر امکانات این دوربین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: حالت شب، ردیابی فوکوس هوشمند، عکاسی تایم-لپس، حالت پرتره (با زیباسازی)، اسلوموشن، حالت حرفه‌ای، پانوراما، واترمارک، برداشت با لبخند، عکاسی با فرمان صوتی، اسکن اسناد، عکاسی از ماه و فیلم‌برداری 4K با حداکثر سرعت 60 فریم در ثانیه.

عضو بعدی این مجموعه، یک دوربین تله‌فوتوی 180 مگاپیکسلی پریسکوپی با ضریب اف 2.6 است که مثل دوربین اصلی از لرزه‌گیر اپتیکال بهره می‌برد. با توجه به ماهیت این دوربین، وظیفه اصلی آن بزرگ‌نمایی است که طبق ادعای شرکت سازنده می‌تواند زوم اپتیکال 2.5 برابری و زوم دیجیتال 100 برابری را محقق کند. یک دوربین اولتراواید 50 مگاپیکسلی با گشودگی f/2.0 و میدان دید 122 درجه نیز در ماژول پشت دستگاه تعبیه شده که به گفته آنر، مجهز به فوکوس خودکار بوده و همزمان نقش دوربین ماکرو را نیز ایفا می‌کند. بنابراین برای عکاسی از سوژه‌های کوچک، می‌توان تا فاصله 2.5 سانتی‌متری به آنها نزدیک شد.

علاوه بر این سه دوربین و فلش LED، یک المان دیگر در مجموعه اپتیک پشت گوشی‌ها باقی مانده و آن اسکنر LiDAR است. این سنسور با بهره‌گیری از 1,200 نقطه فوکوس لیزری و ردیابی سوژه با سرعت 60 فریم در ثانیه، می‌تواند فوکوس خودکار را بهبود ببخشد. ناگفته نماند، در جلوی دستگاه درون ماژول قرصی‌شکل بالای نمایشگر، یک دوربین سلفی 50 مگاپیکسلی (با گشودگی f/2.0 و فوکوس خودکار) در کنار یک سنسور عمق سه‌بعدی به چشم می‌خورد. لازم به ذکر است، این دوربین 50 مگاپیکسلی توان ضبط ویدئوی 4K با سرعت 30 فریم در ثانیه را داراست.

باتری

باتری قدرتمندی به ظرفیت 5,600 میلی‌آمپر ساعت، وظیفه تأمین انرژی در هر دو اسمارت‌فون جدید آنر را بر عهده دارد. این باتری از استاندارد شارژ سیمی 80 واتی پشتیبانی کرده و با توجه به برخورداری از شارژ سیمی معکوس، با اتصال کابل OTG می‌توان باتری سایر دیوایس‌ها را نیز با حداکثر توان 5 وات شارژ کرد. جالب است بدانید، هر دو گوشی از تکنولوژی شارژ بی‌سیم (با توان 66 وات) و همچنین شارژ معکوس بی‌سیم (با توان اعلام‌نشده) پشتیبانی می‌کنند. به گفته شرکت سازنده، تراشه E1 (ساخت آنر) نقش مهمی در بهینه‌سازی مصرف باتری این دیوایس‌ها دارد.

سیستم‌عامل و ارتباطات

بخش نرم‌افزاری در هر دو اسمارت‌فون از رابط کاربری اختصاصی MagicOS 8.0 (مبتنی بر اندروید 14) تشکیل شده است. هر یک از گوشی‌ها دو سیم‌کارت از نوع نانو پذیرفته و از ارتباطات نسل پنجم بهره می‌برد. از مهم‌ترین گزینه‌های ارتباطی در هر دو گوشی می‌توان به وای-فای دو فرکانسی، پورت USB-C، بلوتوث 5.3، فرستنده مادون قرمز، NFC و موقعیت‌یابی ماهواره‌ای اشاره کرد. البته امکانات ارتباطی این گوشی‌ها به اینجا ختم نمی‌شود.

از جمله مواردی که شرکت سازنده در معرفی هر دو محصول روی آن تأکید دارد، قابلیت ارتباطات ماهواره‌ای آنهاست. پرچمدارهای جدید آنر مستقیما با ماهواره چینی Tiantong در ارتباط بوده و به واسطه همین امر، امکان تماس ماهواره‌ای و همچنین ارسال و دریافت پیام متنی از طریق ماهواره در آنها فراهم شده است. گفته می‌شود آنتن ماهواره‌ای موجود در این گوشی‌ها – که توسط آنر توسعه یافته – تا 11 درصد عملکرد آنتن را بالاتر می‌برد. همچنین طبق ادعای شرکت سازنده، ماژول بیس‌باند ماهواره‌ای در هر دو دیوایس در ابعاد کوچکی طراحی شده و لذا فضای اشغال‌شده توسط مادربورد را تا 40 درصد کاهش می‌دهد.

قیمت و زمان عرضه

ثبت پیش‌سفارش برای خرید Honor Magic6 Ultimate و Porsche Design Magic6 RSR در چین آغاز شده و هر دو محصول از 22 مارچ (3 فروردین) وارد بازار این کشور خواهند شد. ورژن 512 گیگابایتی Honor Magic6 Ultimate قیمتی برابر با 6,999 یوان چین دارد که با نرخ کنونی تبدیل ارز، تقریبا برابر است با 972 دلار آمریکا. مدل 1 ترابایتی این گوشی نیز 7,699 یوان (1,069 دلار) قیمت‌گذاری شده است. این در حالی‌ست که Porsche Design Magic6 RSR تنها در یک پیکربندی (24GB/1TB) و با قیمت گزاف 9,999 یوان (1,389 دلار) وارد بازار خواهد شد.