مهمتر از همه، لازم به ذکر است که سامسونگ گلکسی A13 در دو نسخه مختلف عرضه می شود، یکی با پردازنده 8 نانومتری اگزینوس 850 و دیگری با پردازنده 12 نانومتری Helio G80. در رنگ بندی با مدل معمولی تفاوت دیگری ندارد. موضوع بررسی این بار اولین مدل یعنی گلکسی A13 4G معمولی با پردازنده اگزینوس 850 است که سال گذشته همراه با گلکسی A23 در اوایل اسفند ماه رونمایی شد.
قبل از هر چیز طبق معمول بهتر است کمی بیشتر با این مدل آشنا شوید; طراحی گلکسی A13 4G در قسمت بالایی شامل هیچ چیز خاصی نمی شود و با لبه های ضخیم زیر صفحه نمایش و بریدگی V شکل برای دوربین سلفی، کاملا به رده قیمتی دستگاه نزدیک است. در قسمت پشت اما طراحی جذاب تری در انتظار ماست و با وجود مواد پلاستیکی براق مستعد خط و خش، شکل و تعداد سوراخ های دوربین در این قسمت و رنگ آمیزی آن به خصوص در نسخه نارنجی هلویی به نظر می رسد. جالب هست. این گوشی 195 گرمی چندان باریک و باریک نیست و قاب پشتی بدون خمیدگی و شیشه روی صفحه نمایش 8.8 میلی متری ضخامت آن را بیشتر به چشم می آورد.

اگرچه صفحه نمایش 6.6 اینچی این گوشی OLED نیست و با فناوری PLS LCD ساخته شده است، اما برخلاف اکثر مدل های مشابه، وضوح تصویر 1080 در 2408 پیکسلی بالایی دارد و با گوریلا گلس 5 محافظت می شود. ناگفته نماند که انتظار دیدن نرخ تازه سازی بالا در این پنل منطقی نیست. به غیر از دو واحد 2 مگاپیکسلی ماکرو و عمق میدان (به ترتیب برای عکس های نزدیک و تاری پس زمینه در عکس های پرتره)، دوربین های پشتی شامل یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با f/1.8 و یک دوربین 5 مگاپیکسلی هستند. دوربین فوق عریض برای گوشی ارزان بودن مجموعه را بیش از حد انتظار می کند. رزولوشن دوربین سلفی نیز 8 مگاپیکسل است.

پردازنده نه چندان قدرتمند Exynos 850 متشکل از 8 هسته Cortex-A55 با حداکثر فرکانس 2 گیگاهرتز است که با وجود اینکه از نظر پردازشی و گرافیکی چشمگیر نیست، اما حداقل به لطف لیتوگرافی 8 نانومتری به نظر کم مصرف است باتری گوشی 5000 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و حداکثر توان شارژر پشتیبانی شده توسط آن 15 وات است. (شارژر با این گوشی ارائه نمی شود) جک هدست، وای فای 5، بلوتوث 5.2 و NFC از دیگر امکانات این گوشی است. به تازگی اندروید 13 و پوسته One UI 5 نیز برای این گوشی ارائه شده است.
با این معرفی کوتاه گلکسی A13 4G، نوبت به بررسی نظرات سایت های مختلف در مورد این گوشی می رسد.
GSMArena
در بررسی تیم GSMArena در مورد گلکسی A13 4G در بخش نتیجه گیری می خوانیم: “در حالی که ساختار A13 محکم است، این [گوشی] به خصوص با [بهکارگیری] پلاستیک نرم ارزان ساخته می شود و همین امر آن را مستعد آسیب می کند. این [مدل] از دیدگاه شخصی، ظاهر و احساسی کاملا ارزان و پایین را منتقل می کند. این موضوع برای نمایشگر نیز صادق است. در حالی که به لطف وضوح فول اچدی، تصویر شارپی را ارائه میکند، زمان پاسخدهی پیکسلی آن کند است و تاری و شبحسازی زیادی دارد.» نویسنده در ادامه به یکنواختی ضعیف نور پس زمینه، عدم وجود حسگر مجاورت (برای خاموش کردن صفحه هنگام نزدیک کردن گوشی در حین مکالمه) و عدم وجود سنسور تنظیم نور خودکار از دیگر نکات منفی این بخش اشاره کرده است. .

به گفته این منبع، پردازنده Exynos 850 دستگاه به خصوص در زمینه گرافیک و پردازش پیکسل های روی صفحه نمایش با مشکلاتی مواجه است و GSMArena از این موضوع به عنوان بزرگترین مشکل ممکن برای A13 یاد می کند.
مزایا و معایب Galaxy A13 از دیدگاه GSMArena عبارتند از:
GSMArena کیفیت دوربین اصلی گوشی را که به طور پیش فرض 12.5 مگاپیکسل گرفته شده است، در مجموع برای یک گوشی مقرون به صرفه خوب و قابل قبول ارزیابی می کند. به گفته این منبع، جزئیات زیادی در تصاویر این دوربین دیده می شود و حتی سوژه های دشوار مانند الگوهای کوچک نیز به خوبی پردازش می شوند. نکته منفی که در این میان به آن اشاره شد، تاری جزئی در گوشه سمت چپ پایین این تصاویر است که GSMArena آن را به لنز نسبت می دهد و از نبود این مشکل در سه گوشه دیگر صحبت می کند. به گفته این منبع، بازتولید رنگ این دوربین “واقعا بسیار مناسب و نزدیک به واقعیت” است. GSMArena اصلی ترین نکته منفی در مورد دوربین اصلی این گوشی را مربوط به فوکوس خودکار آن می داند که ممکن است در برخی موارد خوب عمل نکند، بنابراین پیشنهاد می شود برای فوکوس بهتر و دقیق تر، روی صفحه ضربه بزنید و چندین عکس از یک عکس بگیرید. موضوع. . به گفته این منبع، دوربین اصلی A13 فاقد حالت شب اختصاصی است، اما عکسهای آن در شب برای یک گوشی مقرونبهصرفه با کمترین نویز، جزئیات خوب و اجتناب از شارپن بیش از حد «کاملاً کافی» است.
ویدیوهای دوربین اصلی محدود به رزولوشن 1080p/30fps هستند اما به گفته GSMArena جزئیات خوبی برای این رزولوشن ارائه می دهند، رنگ ها نزدیک به واقعیت هستند، وضوح خوبی دارند و محدوده دینامیکی آنها نیز کافی و قابل قبول است. عدم وجود تثبیت کننده از هر نوعی در این دوربین، البته کیفیت فیلم ها را در حین حرکت به کلی پایین می آورد.
همانطور که انتظار می رفت دوربین 5 مگاپیکسلی اولتراواید جزئیات کمی دارد و محدوده دینامیکی محدودی را نشان می دهد، اما به لطف پردازش داخلی سامسونگ از نظر وضوح، حذف نویز و بازتولید رنگ می توان امتیاز قابل قبولی را به این دوربین نسبت داد. یک نکته مثبت در این میان نزدیک بودن رنگ این دوربین به رنگ های تولید شده در دوربین اصلی است.
چک نوت بوک
در چک نوت بوک از گلکسی A13 4G فلوریان اشمیت، با عنوان «بهروزرسانیهای سخاوتمندانه برای گوشی مقرونبهصرفه سامسونگ»، در نتیجهگیری آمده است:[گوشی] گلکسی A12 ارزانقیمت سامسونگ نیاز مبرمی به بهروزرسانی داشت تا از بیرون راندن سامسونگ توسط رقبا در این محدوده قیمتی جلوگیری کند. با وای فای بسیار سریع تر، صفحه نمایش روشن تر با وضوح بالاتر و پشتیبانی از NFC… گلکسی A13 پیشرفت های زیادی را ارائه می دهد.” این منبع در ادامه در مورد کیفیت خوب دوربین (مناسب برای این رنج قیمت)، ضعیف تر صحبت می کند. ظاهر و احساس دستگاه در مقایسه با رقبا و پردازنده کمتر رقابتی.

از نکات مثبت و منفی گلکسی A13 از دیدگاه نوت بوک چک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
Notebookcheck در رابطه با کیفیت عکس های دوربین اصلی می گوید: «شارپنس تصاویر گرفته شده با دوربین اصلی در حد متوسط است و در مورد سطح جزئیات نیز این موضوع صدق می کند. در شرایط کم نور و با محدوده دینامیکی بالا، دوربین نمایش می دهد. تعادل نسبتاً خوبی دارد، در حالی که وضوح عکس ها در سطوح زوم بالاتر به طور قابل توجهی کاهش می یابد. در مورد ویدیوهای 1080p دوربین اصلی، این منبع می گوید: “تنظیم خودکار روشنایی به خوبی کار می کند، در حالی که پاسخ فوکوس خودکار می تواند کمی سریعتر باشد.” فیلم های ضبط شده دارای رنگ های مناسب و کیفیت عکس که در حد رقبا می باشد.اگرچه این منبع عکس های دوربین 5 مگاپیکسلی اولتراواید را نامناسب توصیف کرده است اما همچنان کیفیت آن را برای دیده شدن در صفحه نمایش خود گوشی کافی می داند.
تکرادار
در بررسی تکرادار از گلکسی A13 نوشته دیوید نیلد، می خوانیم: “به جز قیمت بسیار جذاب، سامسونگ گلکسی A13 تنها در بسیاری از زمینه های مهم دیگر برای یک گوشی هوشمند (از دوربین گرفته تا عمر باتری) به درجه کافی خوب می رسد. اما برای برخی از کاربران ، این تبدیل به یک مبادله وسوسه انگیز ارزش برای پول می شود.”

مزایا و معایب Galaxy A13 از دیدگاه Techradar عبارتند از:
تکرادار در خصوص کیفیت عکسهای دوربین اصلی، کیفیت عکسهای دوربین اصلی را بسیار خوب توصیف کرد، البته به شرطی که نور خوب و پایدار باشد و دوربین بدون لرزش باشد و گفت: احتمالاً عملکرد دوربین بهتر از شما است. از یک گوشی ارزان قیمت انتظار می رود.” او انجام می دهد. عکس های این دوربین در محیط های تاریک به گفته این منبع عالی نیستند اما در برخی موارد در حد قابل استفاده هستند. نویسنده تکرادار کیفیت عکس های دوربین 5 مگاپیکسلی اولتراواید را مناسب ارزیابی نکرده و از محو شدن آن می گوید.
بررسی های تخصصی
ناتان اسپندلو در بررسی های تخصصی از Galaxy A13، سه عامل را ذکر می کند: سرعت پایین، کاهش عمر باتری و کمبود 5G به عنوان عواملی که تصویر A13 را مخدوش می کنند (که در غیاب این عوامل به عنوان یک تلفن همه جانبه اقتصادی توصیف می شود). در قسمت جمع بندی این مقاله ضمن اشاره به اینکه نسل قبلی این خانواده یعنی گلکسی A12 طبق استانداردهای مدرن امروزی قدیمی به نظر می رسد، از A13 به عنوان گوشی مقرون به صرفه تری با پیشرفت هایی در طراحی، دوربین و نرم افزار یاد شده است. با این حال، استفاده از یک پردازنده ضعیف، تجربه را کم میکند: «تصمیم سامسونگ برای استفاده از یکی از ضعیفترین چیپستهای موبایلی که ما در مدت زمان طولانی آزمایش کردهایم، تصمیمی گیجکننده است و فقدان اتصال 5G یک ناامیدی آشکار است. “

از نکات مثبت و منفی گلکسی A13 از دیدگاه Expert Reviews می توان به موارد زیر اشاره کرد:
بررسیهای تخصصی عموماً از کیفیت عکسهای دوربین اصلی گلکسی A13 راضی هستند و اینکه «قرار نیست هر بار که دکمه شاتر را فشار میدهید، عکسهایی با ارزش اینستا بگیرید»، اما میتوانید از کیفیت برخی از عکسهای گرفته شده کاملا راضی باشید. در طول زمان. جزئیات خوب در عکس های منظره و عملکرد بسیار خوب عملکرد HDR از دیگر نکات ذکر شده در این میان است. عکسهای دوربین فوق عریض مجموعهای از نظرات مثبت و منفی را تشکیل میدهند که در یک طرف کادر عریضتر تصویر قرار میگیرند و در طرف دیگر بسیاری از جزئیات را از دست میدهند. Expert Reviews ضمن اشاره به جزئیات تصویر و عدم وجود مکانیزم لرزشی در این مجموعه که ویدیویی لرزان و لرزان را پیش روی شما قرار می دهد، از کیفیت فیلم های این دوربین صحبت می کند.